Δείτε τα καλύτερα αξιοθέατα των Χανίων

Δεκάδες υπέροχες εξωτικές παραλίες, εντυπωσιακά μνημεία, προορισμοί που δεν πρέπει να χάσετε όταν επισκέπτεστε το νησί της Κρήτης. Ελέγξτε μερικές από τις δραστηριότητες και δημιουργήστε την αξέχαστη εμπειρία διακοπών σας, κάθε εμπειρία είναι μια γλυκιά μνήμη.

Οδηγιες

ΤΟ ΕΝΕΤΙΚΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ

Το παλιό ενετικό λιμάνι κατασκευάστηκε από τους Βενετούς μεταξύ 1320 και 1356, για να προστατεύσει την πόλη. Ξεκινώντας από την ακτή ενώσεως μπορείτε εύκολα να δείτε και να θαυμάσετε τον φάρο που βρίσκεται στο τέλος των τοίχων. Αρχικά χτίστηκε το 1570 και ανακατασκευάστηκε για τελευταία φορά το 1830. Είναι ο παλαιότερος φάρος που σώθηκε όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στη Μεσόγειο. Περπατώντας μακριά από τη θάλασσα και προς το εσωτερικό του παλιού λιμανιού, θα μαγευτείτε από τα γραφικά στενά δρομάκια, τα ατελείωτα καταστήματα και τα περίεργα κτίρια της παλιάς πόλης, την κληρονομιά όλων των κατακτητών του νησιού. Το ενετικό λιμάνι με μια από τις πιο γραφικές πόλεις της Κρήτης, καλωσορίζοντας χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο

ΟΔHΓΙΕΣ

SEITAN ΛΙΜΑΝΙΑ

Τα Seitan λιμάνια είναι μια καλά κρυμμένη παραλία της βορειοανατολικής πλευράς της χερσονήσου του Ακρωτηρίου, 20 χλμ. Από την πόλη των Χανίων, που βρίσκεται σε ένα φαράγγι που οδηγεί στη θάλασσα, μέσα στην στενή ολίσθηση μεταξύ δύο βράχων, έχει λευκή άμμο που φτάνει σε τυρκουάζ νερό που μετατρέπεται σε βαθύ μπλε καθώς εισέρχεται στη θάλασσα.

ΟΔΗΓΙΕΣ

ΕΛΑΦΟΝΗΣΙ

Το Ελαφονήσι βρίσκεται 76 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά από τα Χανιά. Το ροζ χρώμα της άμμου που δημιουργήθηκε από χιλιάδες κοχύλια που έχουν κολλήσει καθ ‘όλη τη διάρκεια των ετών και το κρυστάλλινο ρηχό βάθος του νερού που σας επιτρέπει να περπατήσετε στο νησί καθιστά αυτή την παραλία μοναδική.

ΟΔΗΓΙΕΣ

Μπάλλος

Ο Μπάλλος είναι μια λιμνοθάλασσα που βρίσκεται στο ακρωτήριο Γραμβούσα, το πιο απομακρυσμένο σημείο της νοτιοδυτικής Κρήτης. Θεωρείται μια από τις ωραιότερες παραλίες του νησιού, με το κρυστάλλινο νερό και το ροζ χρώμα της άμμου. Μπορείτε να φτάσετε στην παραλία είτε με καραβάκι από την Κίσσαμο, είτε με αυτοκίνητο μέσω μη ασφαλτοστρωμένου δρόμου.

ΟΔΗΓΙΕΣ

ΦΑΛΑΣΣΑΡΝΑ

Τα Φαλάσσαρνα είναι μια τεράστια αμμουδιά με κρυστάλλινα νερά. Απολαύστε το απίστευτο ηλιοβασίλεμα ή ανακαλύψτε τα ερείπια της αρχαίας πόλης.

ΟΔΗΓΙΕΣ

ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ

ETHEREAL APARTMENTS 

ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΥ ΚΟΡΑΗ,17 ΣΟΥΔΑ , 73200,ΧΑΝΙΑ 

ΕΛΛΑΔΑ
(+30) 210 300 22 11
info@etherealapartments.gr

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Εγγραφείτε και λάβετε τις ειδικές προσφορές και τα πακέτα για τη διαμονή σας

ETHEREAL APARTMENTS 

ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΥ ΚΟΡΑΗ,17 ΣΟΥΔΑ , 73200,ΧΑΝΙΑ 

ΕΛΛΑΔΑ
(+30) 210 300 22 11
info@etherealapartments.gr

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Εγγραφείτε και λάβετε τις ειδικές προσφορές και τα πακέτα για τη διαμονή σας

© 2019 Ethereal Apartments | Management & Consulting by hotelyzer

ΜΗ.Τ.Ε: 1042K13003276001

© 2019 Ethereal Apartments 

Management & Consulting by hotelyzer

ΜΗ.Τ.Ε: 1042K13003276001